"Marijin Dom" - bolničko prihvatilište Župe Bezg. Srca Marijina - Jordanovac

Jordanovac 110
HR - 10 000 Zagreb
pp 169

tel: + 385 (1) 23 54 300
fax: + 385 (1) 23 54 301

e-mail:
info@zupa-jordanovac.hr

KAKO DO NAS

 

objavljeno: četvrtak, 22.09.2011.

Ako u Zagreb dolazite autobusom
Ispred autobusnog kolodvora nalazi se tramvajska stanica. Uđite u tramvaj br. 5. ili 7.
Vozite se do Kvaternikovog trga (3 tramvajska postaja). Zatim idete na autobusno stajalište - autobus br. 202 (Kozjak). Silazite na trećoj autobusnoj postaji,  koja se nalazi ispred crkve Jordanovac.

Druga mogućnost - vozite se do Maksimira tramvajem (6 tramvajska postaja) br. 5 ili 7. Zatim idete na autobusno stajalište – Svetice, autobus br. 228. Silazite na trećoj autobusnoj postaji, koja se također nalazi ispred crkve Jordanovac.

Ako u Zagreb dolazite vlakom
Ispred željezničkog kolodvora nalazi se tramvajska stanica. Uđite u tramvaj br. 4. Vozite se do Kvaternikovog trga (7 tramvajaska postaja). Zatim idete na autobusno stajalište - autobus br. 202 (Kozjak). Silazite na trećoj autobusnoj postaji, koja se nalazi ispred crkve Jordanovac.

Druga mogućnost vozite se do Maksimira (10 tramvajska postaja) tramvajem br 4.
Zatim idete na autobusno stajalište Svetice - autobus br. 228. Silazite na trećoj autobusnoj postaji, koja se nalazi ispred crkve Jordanovac.

Autobusom od Kaptola
Od autobusnog stajališta pokraj katedrale autobusom  br. 201.
Autobus vozi do Kvaternikovog trga i odmah nastavlja za Kozjak (od Kvaternikovog trga treća stanica je Jordanovac – Prihvatilište Marijin Dom).

Autom
Slijedite oznake – Centar, Maksimir, KBC Rebro.
Institucije; KBC Rebro, Klinika za plućne bolesti Jordanovac, Škola Jordanovac i Župna Crkva Jordanovac u sklopu koje se nalazi i Prihvatilište nalaze se na istoj strani u međusobnoj udaljenosti cca. 200m.