"Marijin Dom" - bolničko prihvatilište Župe Bezg. Srca Marijina - Jordanovac

Jordanovac 110
HR - 10 000 Zagreb
pp 169

tel: + 385 (1) 23 54 300
fax: + 385 (1) 23 54 301

e-mail:
info@zupa-jordanovac.hr

KOMENTARI KORISNIKA

objavljeno: četvrtak, 04.11.2010.

U prosincu 2009. godine, Božjom providnošću riješili smo veliki problem koji nas je kao i mnoge roditelje mučio – smještaj u Zagrebu.

Lutali smo, molili, uz mnogo financijskih teškoća koje bolest nosi, a traje godinama. Primorani smo već šest godina dolaziti u Zagreb (bolnica Rebro) iz Osijeka zbog Anine teške bolesti. I Bog se pobrinuo.

Bili smo među prvim korisnicima Doma. Sve je bilo u povojima, gužvi, opremanju. Svi su radili, "trčali", pitali što treba: župnik, kapelani, majstori, a sve pod brižnim okom tajnice kojoj gotovo ništa ne promakne.

Tu smo našli dom, ljubav, brigu, vjeru na djelu, ljude spremne pomoći. Ljude u nevolji koji pomoć traže i dobiju. Ljude iz svih krajeva Hrvatske i susjednih zemalja, vjernike katolike i pripadnike drugih vjerskih zajednica.

Sretna sam što crkva brine i pomaže ljudima koji se muče s bolešću i financijskim teškoćama. Svima veliko hvala.

Štefica i Ana Đuričić
Korisnice Marijinog Doma

 


objavljeno: četvrtak, 04.11.2010.

I ja se moram poput mnogih roditelja zahvaliti Bogu i dobrim ljudima za mogućnost smještaja u Marijinom Domu gdje smo mali sin i ja već neko vrijeme. Dugo smo tražili rješenje, financijske teškoće su ogromne, a sad smo zbrinuti i imamo sve što nam treba.

Adrijana Lucić
Korisnica Marijinog Doma