"Marijin Dom" - bolničko prihvatilište Župe Bezg. Srca Marijina - Jordanovac

Jordanovac 110
HR - 10 000 Zagreb
pp 169

tel: + 385 (1) 23 54 300
fax: + 385 (1) 23 54 301

e-mail:
info@zupa-jordanovac.hr

KOJI JE POSTUPAK PRIJAVE?

objavljeno: četvrtak, 26.11.2009.

1. ISPUNITI I POSLATI OBRAZAC PRIJAVE:

Prijava boravka ima određenu proceduru koja je nužna za funkcionalnu organizaciju Prihvatilišta. Zainteresirani za boravak moraju ispuniti obrazac prijave, te ga ispunjena i potpisana od osobe koja daje preporuku (župnik, centar za socijalnu skrb) poslati na adresu Uprave Doma.

Obrazac prijave (ispunjen) šaljite na slijedeće načine:

 1. Ispunjen i ovjeren formular poslan na fax: 01 235 4301

 2. U elektronskoj verziji ispunjeni formular poslan sa službenog maila institucije koja šalje preporuku na kontakt mail župe: info@zupa-jordanovac.hr

 3. Ispunjen i ovjeren formular poštom dostavljen na adresu: Župni ured BSM Jordanovac 110, 10 000 Zagreb

  4. Ispunjen obrazac prijave dostaviti u Župni ured BSM – Jordanovac 110, Zagreb

U obrascu je naveden izvadak iz Kućnog Reda Doma, a kompletan tekst možete naći ovdje, kojega je također obvezno pročitati.

 

2. PO SLANJU PRIJAVE PRIČEKAJTE DA VAS MI KONTAKTIRAMO

Po primitku zamolbe uprava Doma će Vam se javiti (stoga je dobro ostaviti što više kontakt adresa, tel, mob, mail, kako bi Vas lakše kontaktirali) unutar 48 sati osim vikendom – te će Vam priopćiti jesmo li u mogućnosti izići Vam u susret, kada možete doći i sve ostalo.

Slanje obrasca nikako ne znači da je sve dogovoreno i da mogu pokucati na vrata računajući na mogućnost boravka.

Ovo je vrlo važno imati na umu da se ne dođe u nezgodnu situaciju da nađete zatvorena vrata. Prihvatilište ima ograničeni kapacitet i mora organizirati dolaske i odlaske korisnika prema mogućnostima Doma. Stoga zainteresirani neka čim prije pošalju zamolbu, tj obrazac preporuke kako bi pravodobno dobili odgovor.

 

3. U SKLADU S DOGOVOROM DOLAZIMO U PRIHVATILIŠTE

U Prihvatilište doći u dogovoreno vrijeme – kašnjenje nas može izložiti duljem čekanju ili nemogućnosti da taj dan budemo primljeni.

Prihvatilište osigurava korisnicima smještaj u namještenim jedno- ili dvo-krevetnim sobama s kupaonicom i centralnim grijanjem, korištenje kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka te praonice rublja. Tko želi može ponijeti svoju posteljinu, iako je sve osigurano. Dijelove namještaja nemojte donositi osim ako iz terapeutskih razloga imate neke posebne sprave. Za hranu se korisnici sami brinu, u kuhinji ima sve potrebno za pripravu hrane i održavanje kuhinje za što se skrbe također sami korisnici. Sve daljnje pojedinosti oko boravka dobit ćete pri dolasku u Dom.


:: preuzmite OBRAZAC prijave ::